Супермаркет АТБ, який продовжує виручати українців в різних куточках країни своєю роботою, привітав на офіційній сторінці співробітника, героя України, який відправився захищати країну від окупантів.

На офіційній сторінці в Instagram розмістили допис, де зазначають, що їхній співробітник отримав медаль "Захисника Вітчизни" та розмістили фотографію героя:

"Щиро вітаємо нашого співробітника Герасименка Олексія Олександровича з нагородою: медаль "Захисника Вітчизни" за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі! Дякуємо за героїзм та відвагу!".

Співробітник АТБ. Фото: Instagram
Співробітник АТБ. Фото: Instagram

У коментарях приєдналися до привітань захисника України. Багато хто з українцівв залишили свої домівки, щоб боронити рідну землю від загарбників, які продовжують спопеляти українську землю та завдавати ударів.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

"Героям Слава!", "Молодець", "Олексій ти наш герой. Ми тебе вітаємо", "Наш хлопець! Дякуемо та зичимо здоров'я", "Бережи Бог цю людину і даруй своє благословіння!", "Дякуємо, наш захисник! Вітаємо! Слава Україні, Героям Слава", "Красунчик, так тримати!", - написали у коментарях небайдужі українці.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше стало відомо, що на території росії, а саме в Новосибірську стався справжній сміттєвий колапс.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський привітав українців з Великоднем, пообіцявши гучну перемогу над орками.

Також "Знай.ua" писав, що українцям назвали території, які повернули наші Герої.