Українські захисники продовжують створювати пекельні умови для окупантів у Херсонській області. У Мережу потрапило листування російського військового, якому дивом вдалося вціліти.

Про це повідомили в Службі безпеки України, яким і вдалося оволодіти листуванням окупанта зі своїм товаришем.

Чоловікові дивом вдалося вціліти після чергового розгрому їх поста в Чорнобаївці.

Листування окупантів, фото: СБУ
Листування окупантів, фото: СБУ

Судячи з опублікованого листування, окупанту написав друг, адже кілька тижнів він не виходив на зв'язок. Виявилося, що він в Україні, і назвав те, що відбувається там сущим пеклом, яке власне вони і влаштували.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Листування окупантів, фото: СБУ
Листування окупантів, фото: СБУ

"Який додому, тут хоч би вижити ще. Тут повний піз**ц. наших тупо пачками вбивають, я стільки трупів не бачив ніколи. Мені ще ніколи так погано не було. Який нах*й Київ. Я зараз в Білозерці, ми тільки кілька тижнів тому відійшли з Чорнобаївки, там суще пекло. Там наших стільки загинуло, що ти навіть уявити не можеш" - йдеться в повідомленнях окупанта.

Окупанти, фото Антикор
Окупанти, фото Антикор

При цьому, його товариш слабо в це вірить, адже по телевізору постійно говорять про якісь успіхи, мовляв до 9 травня вже точно візьмуть Київ. Ясна річ, що продовжують брехати, а росіяни продовжують в це вірити.

Російський окупант далі зазначив, що навіть подзвонив мабуть дружині, розповів всю правду, а друга попросив у разі чого доглянути за сином Артемом, якому всього 4 роки. Він не вірить, що зможе вибратися з України чужим. Все тому що не потрібно було йти на чужі землі зі своїми імперськими амбіціями.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

При цьому, радник ОПУ Олексій Арестович обрадував українців новиною про те, що Чорнобаївка була розгромлена вже в 17-й раз. Новий улюблений серіал.

Нагадаємо, що росіяни хотіли відсвяткувати перемогу, заздалегідь забронювавши столики в ресторанах Києва

Раніше повідомлялося, що в російському Сибірi пожежі вийшли з-під контролю, через брак пожежних частин

Також, в Україні хочуть впровадити візовий режим для громадян рф