Володимир Зеленський дав пресконференцію журналістам, на якій розповів про бомбардування Одеси. Президент не стримував емоції, та назвав окупантів покидьками.

Коротке відео з емоційним виступом Зеленського розмістили на TikTok. Він з розпачем розповів про сім ракет, які випустили по Одесі, яку "так люблять" росіяни.

"Від якого вони від Бога? Про що вони говорять? Про які цінності? Який їхній мир, "русскій мір"? Який християнський мир? Середньовіччя! Просто сил немає. Просто сім ракет на Одесу! їхню улюблену Одесу! Як вони говорять "Одесса-мама" їхня... Улюблена, куди вони любили приїздити. "У вас так смачно готують", - вони говорили... Пожерти їм хочеться... Покидьки", - заявив Зеленський.

Виступ Президента був присвячений 59 добі воєнної агресії, після того, як стала відома ціна, яку заплатили одесити — було вбито маленьку тримісячну дитинку, що боляче вразило всіх українців, і президента.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

У коментарях підтримали Зеленського, та розділили біль втрати:

"Мені його жаль, він так переймається всім.Справжній презедент. Найкращий", "Я дивилася, коли він про Одесу говорив ,сльози на очах за людей і за тримісячну дитину", "В його словах уся біль кожного українця. Боже бережи всіх наших захисників та Президента!!! Найщиріший президент, тримався, рідний, ми з тобою!", "Батько наш, Вірю в тебе!", - написали коментатори.

@ohmysofiia

#володимирзеленський #зеленський #президент #україна🇺🇦 #🇺🇦 #війна #українськийтікток #укртікток #одесса

♬ Can't Pretend - Tom Odell

Нагадаємо, раніше ми писали, що радник мера міста Андрющенко повідомив про нові провокації рашистів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", ввозити легкові автомобілі для особистих потреб можна буде тільки через деякі пункти пропуску.

Також "Знай.ua" писав, що Володимир Зеленський поділився знімками довоєнного Маріуполя, стараннями росіян цього міста більше немає