У соціальній мережі розмістили дуже важливі новини, які стосуються того, що відбувається в Маріуполі. Стало відомо, що окупанти використовують місцевих жителів в якості живого щита, надягаючи на них білі пов'язки.

Відповідну інформацію оприлюднили в Telegram-каналі "УНІАН"

«У підготовці до евакуації в Маріуполі відносна тиша, повідомляє радник мера міста Андрющенко В районі "Азовсталі" росіяни вдаються до нових провокацій, змушуючи цивільне населення пересуватися по Лівобережжю з білими стрічками на шляху потенційного виходу захисників (на думку окупантів). Таким чином росіяни посилюють протиснайперні заходи, продовжуючи використовувати маріупольців якості приманки і живого щита", - підписаний пост в соціальній мережі.

Варто відзначити, що окупанти чинять як завжди – безжально і бездушно. Вони роблять все, щоб домогтися виконання наказу. Брати мирне населення Маріуполя і використовувати його в якості щита можуть тільки путінські раби, які не можуть впоратися зі справжніми солдатами – воїнами ЗСУ.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Всі щиро вірять, що цей жах скоро закінчиться, а всі путінські терористи, і він в тому числі, отримають по заслугах.

Нагадавши, стало відомо про те, що Великобританія ввела чергові санкції проти росії та її жителів.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Володимир Зеленський звернеться до Світового банку і отримав необхідну фінансову підтримку.

Також портал "Знай" писав, що у мережі повідомили про черговий монтаж, який пов'язаний з путіним.