Від рук російських загарбників в Маріуполі обірвалося життя двох чудових дівчаток - Єлизавети і Соні. Вони були актрисами і грали в Маріупольському театрі "Концепція". Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у своєму telegram-каналі.

Російські окупанти фактично зрівняли Маріуполь із землею, але українські захисники все ще тримаються і не дають взяти під контроль все місто. Через постійні обстріли російськими окупантами в Маріуполі гинуть мирні люди. Так, стало відомо про велику втрату - від рук окупантів загинули дві дівчинки Єлизавета і Соня, які були актрисами і грали в Маріупольському театрі "Концепція".

Вбиті дівчата
Вбиті дівчата

Відзначається, що дівчатка грали в Маріупольському театрі у виставі "Лев, Чаклунка, шафа" за книгою "Хроніки Нарнії". Радник мера Маріуполя висловив співчуття рідним дівчаток і зазначив, що окупантам помстяться.

Скрін telegram
Скрін telegram

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Ми дуже співчуваємо родичам і близьким і ніколи не забудемо талановитих янголят. Ні і не можуть бути прощені окупанти. Помстимося", - написав Петро Андрющенко.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, окупанти шукають вразливі місця ЗСУ, щоб завдати масштабного удару по Донецьку: припинення вогню на "Азовсталі" виявилося брехнею.

Також наш портал інформував, що ЗСУ завдали нищівного удару по російським окупантам у Харкові: з ладу навіки вибули командири полків і полковники.

Крім того, наш портал повідомляв, командир "протитанкового снайпера" влаштував майстер-клас з "викурювання" окупантів з української землі: "Заряджені на перемогу".