Експерти американського інституту з вивчення війни переконані, що переговори рф з Україною найближчим часом не відновляться, поки не буде ясний результат наступу ворожих військ на сході, де зараз ведуться посилені бої за територію.

Як відомо, після провального плану захоплення багатьох міст України, окупанти зосередили свої сили на східній частині країни. На сьогоднішній день українські бійці мужньо захищають кожен клаптик землі, поки безжальна армія рф продовжує наступати і руйнувати все навколо. Виходячи з цього, на думку експертів, відновлення перговорів між росією і Україною неможливо. Все буде залежати від результату цієї сутички на сході.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Також аналітики припускають, що українська влада не виключає відкидання російських військ на позиції, що існували до 24 лютого, і навряд чи буде вступати в переговори до тих пір, поки такий результат не відбудеться або стане значно менш вірогідним.

У той же час, експерти сумніваються в успіху наступу армії рф на сході, але є побоювання з приводу того, що вони можуть вимотати українських воїнів.

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

"Російський наступ на сході навряд чи буде значно успішнішим, ніж попередні російські наступи, але російські сили можуть вимотати українських захисників або домогтися обмежених успіхів", - кажуть в Інституті з вивчення війни.

Танк окупантів
Танк окупантів

Нагадаємо, воїни ЗСУ відправили до Кобзона російських окупантів, які орудували в Бучі: "Зазнали втрат"

Як повідомляв Знай.uа, Віталій Кім розповів про нічний обстріл Миколаєва, окупанти потрапили в кафе: "Вирішили, що там бомбардувальники"

Також портал Знай.uа писав, що Олексій Арестович висловився про ймовірність контрнаступу ЗСУ на Маріуполь: "101%"