Під час війни в українців з'явилося багато нових талісманів у вигляді домашніх улюбленців. Разом із захисниками вони захищають наші землі.

На цей раз розповіли про кішку на ім'я куля. Це один з наших талісманів на перемогу.

Куля разом з прикордонниками охороняють нашу країну на одній з позицій, і завдяки ній віра в перемогу продовжує щодня зростати.

Кішка Куля, фото: Facebook
Кішка Куля, фото: Facebook

Днями і ночами пухнаста красуня залишається на бойовому посту, і це нагадує бійцям про домашній затишок.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Куля - спокійна, постійно муркоче, нагадує будинок і нікуди не йде. А це означає, що з нами їй надійно і що ми переможемо!" - каже один з бійців, вкриваючи тварину від холоду.

Подібна ситуація і в Чернігівській області. Собака на ім'я талісман став героїв мережі, і допомагає очищати українські землі від зла. Він є частиною ДСНС, адже з його допомогою рятувальники очищають населені пункти від мін.

Крім того, спеціально для нього завели окрему сторінку в соціальній мережі Instagram, за яким стежить вже понад 57 тисяч користувачів.

"Він - душа і талісман наших чернігівських піротехніків. Супроводжує їх завжди і всюди. До речі, дуже любить сир, тому наші хлопці при нагоді балують його смачненьким", – відзначали рятувальники.

Йому всього два роки, але він вже стільки зробив для всієї України. Патрону вдалося знешкодити близько сотні вибухонебезпечних предметів, і зупинятися на досягнутому він не збирається.

Нагадаємо, що собака у Полтаві показала українцям свої надздібності: відчуває тривогу ще до її початку

Раніше повідомлялося, що пес допомагає українцям боротися з російськими окупантами: вже знешкодив 90 хв

Також, показали пухнастих і грайливих "псів хунти", стережуть кордон разом