Українські захисники, які знаходяться на передовій показали зруйнований російськими окупантами будинок. У ньому жила сім'я з дітьми до останнього моменту, поки у двір не прилетів ворожий снаряд. На цьому прикладі бійці показали, чому важливо евакуюватися із зони бойових дій. Ролик опублікували на youtube-каналі Ukrainian Witness.

Бійці ЗСУ, які перебувають на передовій боротьби з окупантами показали кинутий будинок, зруйнований росіянами. За словами бійців в ньому жила сім'я з дітьми і не покидала його до останнього.

ЗСУ. Фото: скрін youtube
ЗСУ. Фото: скрін youtube

"Приліт був прямо в будинок. Я не знаю, що зараз з цією сім'єю, не знаю чи жива вона, чи живі діти", - прокоментував воїн, письменник, блогер і мандрівник Валерій Маркус.

Військовослужбовець звернувся до українців і закликав більш серйозно ставиться до ситуації в країні і евакуюватися, коли про це говорять. Громадяни, які залишаються в зоні бойових дії тільки заважають ЗСУ виконувати завдання і наражають на небезпеку свої життя, чим активно користуються росіяни.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Валерій Маркус. Фото: скрін youtube
Валерій Маркус. Фото: скрін youtube

"Якщо ви чуєте від військових заклики евакуюватися, будь ласка, евакуюйтеся! Якщо ви цього не робите, ви не тільки заважаєте армії працювати, але і піддаєте небезпеці себе і своїх дітей. Коли приходять окупанти, вони перетворюють ваше життя на ресурс для переговорів", - попередив Маркус.

Раніше Знай писав, Мелітопольські партизани знищили 100 російських окупантів: "Проти них все місто".

Також ми писали, Росія оголосила про "другу фазу" війни в Україні: у Путіна планують пробити коридор до Придністров'я.

Нагадаємо, секретар РНБО Олексій Данилов розповів, як насправді почалася війна з рф: "Зеленський був".