Професійний боксер, чемпіон світу, політичний діяч і мер Києва Віталій Кличко поділився важливою публікацією в соціальній мережі. Він звернувся до жителів України, щоб розповісти про евакуацію дітей на території Європейського Союзу.

Відповідну новину Віталій Кличко розмістив у своєму Telegram-каналі.

"Друзі! 56 дітей із Семенівської громади на Чернігівщині, за сприяння Асоціація міст України, вирушили до Європи. Київ надав автобуси для перевезення дітей. Діти вже на території Євросоюзу та прямують до шкільного табору, організованого за сприяння АМУ в одній зі шкіл-пансіонів французького міста Нім. Також АМУ веде переговори з Комітетом регіонів Євросоюзу, щоб відправити 16 тисяч українських дітей, що постраждали від війни в Україні, до літніх таборів європейських держав. Я дякую всім партнерам та друзям України за допомогу і підтримку! Вона дуже важлива, особливо в тому, що стосується наших дітей – їх безпеки, здоров’я та життя", - повідомляє мер столиці України.

Потрібно відзначити професіоналізм мера столиці України. Він щодня спілкується з чиновниками європейських країн і домовляється про важливу підтримку для Києва в такий непростий час, що у нього дуже добре виходить.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадавши, Ярмак повідомив, скільки ще потрібно протриматися воїнам ЗСУ.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Володимир Зеленський створив спеціальну раду для відновлення України після війни.

Також портал "Знай" писав, що у мережі прокоментували зустріч путіна і шойгу.