Мобілізовані в так званих "ЛДНР" чоловіки вважають себе "рабами" російських окупантів і тільки раді потрапити в полон до українських захисників. Це доводить розповідь чергового бранця з "ДНР", запис якого опублікувала СБУ в facebook.

Чоловіки, яких окупанти мобілізували на території "ЛДНР" для війни проти України здаються в український полон цілими групами і охоче розповідають про звірства загарбників. Так, черговий полонений чоловік, який приїхав на війну з "ДНР" зізнався, що росіян вони як раби.

Полонений. Фото: скрін youtube
Полонений. Фото: скрін youtube

"Ми як раби для Росії. Копаємо для них окопи, підбираємо за ними недоїдки... " - каже чоловік.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Він розповів, що його насильно мобілізували і привезли в розташування російських військ під Сумами. Для новобранців було справжнім шоком те, що їх відправили воювати без будь-якої підготовки. Навіть зарядити автомат вони не вміли. Втім, воювати їм так і не довелося. За словами чоловіка їх використовували для влаштування окопів. А у вільний час російські офіцери "виховували" їх за всіма законами дідівщини.

Раніше інформаційний портал Знай писав, у США не злякалися російської балістичної ракети, Пентагон прокоментував її запуск: "Ми не вважали це загрозою".

Також ми писали, пропагандисти показали "щасливе життя" в Херсоні, проілюструвавши кадрами з російського міста:"а я думав в Єйську живу".

Крім того, наш портал інформував, розпуск Ради, скасування депутатської недоторканності, коронавірус і війна: 3 роки президентства Володимира Зеленського, якими вони були.