Стало відомо про те, що тепер ЗСУ вважають четвертою армією НАТО. Вони показали всьому світу свою силу, і що здатні побороти ворога. Головне - бажання до свободи.

Про це заявив член Атлантичної ради Юрій Романюк під час ексклюзивного інтерв'ю для порталу Обозреватель. При цьому, він зазначив, що в ході війни в Україні російська армія продемонструвала свою немічність. Після такого її зовсім не існує на міжнародній арені.

Літак НАТО
Літак НАТО

За його словами, ЗСУ показали свою боєздатність. Тепер вони четверта армія серед країн НАТО. Обійшли її в цьому тільки США, Великобританія, а також Туреччина.

"Більш ніж переконаний, що сьогодні вже ніхто Путіна не боїться, навіть з іржавою ядерною кнопкою. І в цьому заслуга виключно ЗСУ. Вони показали, що не існує ніякої армії РФ. Є збіговисько вбивць і ґвалтівників", - підкреслив він.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

НАТО, фото: вільне джерело
НАТО, фото: вільне джерело

Україна може стати членом НАТО в найближчому часі, як зазначає Юрій Романюк. Це навіть незважаючи на постійні загрози Кремля.

До того, як Росія напала на українські території, НАТО нагадувало якесь «сонне царство», і кожна країна економила на Армії. Все тому що вважали країну-агресор адекватною і прогнозованою.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Тепер же, все стало на свої місця, і російської армії зовсім не існує.

"Тепер, коли Захід усвідомив, чим є режим в Росії і які можливості має армія України, "Альянс повинен перестати вимахуватися і розповідати, хто і за якими критеріями їм підходить. Він повинен прийняти одне рішення: Всі країни Європи – які хочуть об'єднатися в НАТО, - заходьте, двері відкриті! У тому числі для України", – переконаний Романюк.

Нагадаємо, що Джо Байден знову "проїхався" по Росії, Путін не очікував від НАТО єдності

Раніше повідомлялося, що Олафу Шольцу загрожує відставка через Україну: відмовив у важкому озброєнні

Також, Борис Джонсон став на захист України перед партнерами по НАТО