Стало відомо про те, що Міністр оборони РФ Сергій Шойгу доповів особисто російському диктатору путіну про ситуацію з війною в Україні. При цьому, не обійшлося без нахабної брехні.

Під час особистої зустрічі з російським президентом Шойгу розповів йому про хід війни в Україні. Уривок з їхньої розмови потрапив в мережу, і почав люто обговорюватися.

Не обійшлося і без нахабної брехні. Російський міністр оборони зазначив, що окупантські війська взяли під контроль Маріуполь. Однак, це зовсім не так.

За словами Шойгу, сам Маріуполь звільнений, проте в "Азовсталі" ще залишаються українські військові, зараз там заблоковані більше двох тисяч захисників України.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Сергій Шойгу, фото: скріншот з відео
Сергій Шойгу, фото: скріншот з відео

Чомусь той факт, що там ще ховаються від постійних обстрілів місцеві жителі він вирішив упустити.

Відзначимо, що в місті продовжують перебувати наші захисники, які продовжують знищувати ворожу техніку. А нещодавно "Азов" і морпіхи врятували пів тисячі бійців Держприкордонслужби і Нацполіції в Маріупольському порту.

Фото: Путін і шойгу в лісі
Фото: Путін і шойгу в лісі

"ЗС РФ і підрозділи республік Донбасу в Маріуполі вживали всіх заходів для захисту населення", - додав Шойгу.

Однак, всьому світу ясно, що саме Росія є агресором, і за попередньою інформацією близько 10 тисяч мирних було вбито. Крім того, вони привезли з собою мобільні крематорії, щоб прибрати за собою сліди злочинів.

І для кого цей показовий цирк з Шойгу і путіним - загадка.

Нагадаємо, що Міноборони рф Шойгу з'явився на публіці вперше за 3 тижні

Раніше повідомлялося, що у Шойгу обширний інфаркт, а 20 генералів рф заарештовані-екс-глава ЮКОСа Леонід Невзлін

Також, пропагандисти показали "щасливе життя" в Херсоні, проілюструвавши кадрами з російського міста