Стало відомо про те, що у політичної верхівки Російської Федерації все йде не за планом, і ілюзії про захоплення України руйнуються. У Шойгу і Костюкова раптово почалися проблеми зі здоров'ям.

Про це з посиланням на власні джерела Аваков написав у своєму телеграм-каналі.

Екс-міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вирішив розповісти про те, що відразу у двох представників вищого військового керівництва Російської Федерації почалися великі проблеми зі здоров'ям.

Йдеться про Міністра оборони Сергія Шойгу, а також про начальника ГУ ГШ ЗС РФ Ігоря Костюкова. Крім того, один з них навіть втратив свідомість.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Джерело повідомляє, що є інформація про різке погіршення стану здоров'я Міністра оборони РФ Шойгу та Ігоря Костюкова – начальника ГУ ГШ ЗС РФ. Примітний факт, що симптоми нездужання у обох абсолютно однакові – печіння в області серця, утруднене дихання. У Шойгу була втрата свідомості", - зазначив Аваков.

Справа в тому, що незадовго до цього по мережі почали поширювати інформацію про те, що міністр оборони Сергій Шойгу пропав з радарів, і з 11 березня не з'являвся на публіці. Багато хто запідозрив, що всьому виною серйозні проблеми зі здоров'ям. Найімовірніше, все це правда.

Путін та Шойгу
Путін та Шойгу

У четвер, 24 лютого з'явилася в мережі інформація про те, що президент Росії провів нараду Радбезу, і громадянам навіть показали уривок з відеоконференції, на якій нібито був присутній і сам Сергій Шойгу, проте уважні користувачі Мережі порахували досить дивним цей ролик. Був зроблений висновок, що він був несправжнім. І все зроблено для відводу очей.

Нагадаємо, що Наталя Могилевська показала свої "Байрактари" і "Джавеліни": майже як у ЗСУ

Раніше повідомлялося, що президент США Джо Байден хоче поспілкуватися з українськими біженцями в Польщі

Також, ЄС допоможе у відновленні після війни: створюється трастовий фонд солідарності