З початку повномасштабного вторгнення росії на територію України кілька міст опинилися в тимчасовій окупації. Через це в містах спостерігаються гуманітарні проблеми, адже привезти будь-які продукти чи товари з українського боку неможливо.
Мешканка тимчасово окупованого міста Каховка, Херсонської області розповіла, як російські окупанти наживаються на мирних українських громадянах.

Українка з Каховки, скріншот
Українка з Каховки, скріншот

Довгий час в Каховці були проблеми з бензином через логістичні складнощі, але напередодні в місто все таки привезли паливо з Криму. Однак его ціна однозначно переважає ринкову вартість. За один літр українці в Каховці змушені платити 50 гривень.

"У Каховці, Херсонській області нарешті з'явився бензин. Везуть з Криму. Ціна бензину 50 гривень за літр. 42 літри заправила - 2100 гривень заплатила. Так і живемо. Так", - розповіла місцева мешканка.

Варто відзначити, що за даними Мінфіну станом на 19 квітня середня ціна на бензин А-95 становить 34.21 грн, за бензин А-92 українцям в середньому доведеться заплатити 33.84 грн. Дизельне паливо обійдеться в 39.51 грн за літр, а автомобільний газ - 28.69 грн.

Ціна на бензин, скріншот
Ціна на бензин, скріншот

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще