Українцям розповіли про героїв, які щодня обороняють нашу Батьківщину на передовій. Цього разу мова пішла про Ярослава з псевдонімом "Князь". Після повномасштабного наступу Росії довелося забути про всі травми.

Новий пост був опублікований на сторінці ООС в соціальній мережі Facebook, де регулярно публікують важливу та актуальну інформацію про війну в Україні.

Цього разу мова пішла про "Князя" Ярослава. Після того, як в лютому Росія почала повномасштабний наступ, чоловік забув про поранення в ногу, яке турбувало його з 2014. Також, довелося забути і про поранення з 2017 року під час артилерійського обстрілу. Досвід у чоловіка колосальний, і незважаючи на все це він продовжує обороняти нашу Батьківщину.

Протягом чотирьох років служить снайпером, і на рахунку не тільки фронтові ротації, а й небезпечні "вилазки" у ворожий тил.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Військовий Ярослав, фото: Facebook
Військовий Ярослав, фото: Facebook

"Одного разу групою ми знищили командира батальйону окупантів. Бій був запеклим, але нам вдалося ліквідувати "цінний кадр", а всі знайдені документи, телефон та інші трофеї передали у відповідні служби", — згадує Ярослав.

Військовий Ярослав, фото: Facebook
Військовий Ярослав, фото: Facebook

Але, при цьому були і забавні ситуації, які залишаться в пам'яті на все життя. Наприклад, один раз вони передали ворожому полку упаковку цукерок на паличці, щоб вони зайняли чимось рот. Після цього вони почали стріляти наступні кілька днів як не в себе.

Військовий Ярослав, фото: Facebook
Військовий Ярослав, фото: Facebook

"Звичайно, навидівся я з 2014-го. І відтоді готовий до всього, крім капітуляції", - каже Ярослав, який зараз служить сполучником у мінометній батареї батальйону "Сармат".

Нагадаємо, що ЗСУ завдали нищівного удару по російським окупантам у Харкові: з ладу навіки вибули командири полків і полковники

Раніше повідомлялося, що Чехія допоможе Україні в ремонті бронетехніки: перші в черзі радянські танки Т-64

Також, Україна отримала довгоочікувані винищувачі від США і союзників: секретні поставки "подарували" багато важкого