Станом на 06:00 14 березня оперативна ситуація щодо російського вторгнення, за даними Центру протидії дезінформації, виглядає наступним чином:

Збройним силам України вдалося за минулу добу вивести з ладу чотири літаки, три вертольоти та безпілотних літальних апарати ворога.

Українські війська нанесли удар по тиловій інфраструктурі (польових базах і складах) ворогів, чим суттєво порушили систему їх логістичного забезпечення на українській території.

Полонені російські окупанти (Фото: ЗСУ / Facebook)
Полонені російські окупанти (Фото: ЗСУ / Facebook)

Війська противника перебувають у пригніченому морально-психологічному стані, російські військовослужбовці відповідають відмовою на накази свого командування.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Під російським Бєлгородом розміщений військовий табір, де утримують військовослужбовців рф, які відмовилися від участі у бойових діях.

ЗСУ, facebook.com/GeneralStaff.ua
ЗСУ, facebook.com/GeneralStaff.ua

Інформація щодо готовності ЗС Білорусі до бойових дій з Україною перевіряється. Зазначається, що білоруські спецпризначенці не збираються брати участі у цій війні.

Нагадаємо, це роботи з крилами: Ілон Маск відповів на пропаганду Росії на тлі війни з Україною.

Як повідомляв " Знай.ua", переможниця шоу "Голос країни" Оксана Муха різко відгукнулася про Лободу і Лорак: "Зрадили свою державу".

Знай.ua писав, Володимир Зеленський розповів про плани Путіна взяти Київ і вперше назвав кількість загиблих українських військових: "Вони не повірять".