У мережі розповіли історію українців, які переїхали в будинок мрії під Києвом, але через день почалася війна. Тепер повертатися нікуди.

Про це розповіли в сюжеті Анадолу. Багато українців залишилися без даху над головою, і всьому виною російські окупанти. Вони принесли біль і руйнування.

Одним з багатьох свого будинку позбувся і житель села Мощун, що в Київській області. Сергій Куценко не так давно продав свою квартиру в Києві, і купив маленький будиночок в області. Це була мрія всієї його сім'ї.

Зруйнований будинок, фото: скріншот з відео
Зруйнований будинок, фото: скріншот з відео

"Протягом шести місяців ми ремонтували будинок. Повністю оновили. Провели опалення, оновили проводку. 23 лютого закінчили ремонт ванної. Новосілля справили в день початку війни - 24 лютого", - розповів чоловік.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Найбільше раділа семирічна дочка, так як у неї вперше в житті з'явилася своя кімната, але, радість була недовгою. Обстріли в селі почалися 25 лютого, і там постійно були чутні вибухи, почали горіти будинки.

Дочка, дружина і теща дуже злякалися, і в той же день було прийнято рішення покинути будинок, так як залишатися там далі було небезпечно. Вони мріяли прожити життя в цьому селі, так як там дуже красиво, свіже повітря, ліс, річки.

Тут же купили нерухомість і їхні друзі. Але, вже все закінчилося.

Зруйнований будинок, фото: Facebook
Зруйнований будинок, фото: Facebook

В кінці лютого їх будинок потрапив під обстріл, і в підсумку повністю згорів.

"Ми всі свої гроші витратили на цей будинок. Я відправив дружину і дочку за кордон. Мені ніде жити. У мене немає вдома. Ось почекаю компенсацію, зобов'язані компенсувати збиток", - підкреслив він.

Поки загроза зберігається, сім'я не повернеться в Україну. Росіяни продовжують цинічні обстріли, і найближчим часом навряд чи припинять це зробити. Сам же Сергій поки що живе у знайомого.

Руйнування, фото: Facebook
Руйнування, фото: Facebook

Нагадаємо, що Україна отримала довгоочікувані винищувачі від США і союзників

Раніше повідомлялося, що развідник ВМС США Малкольм Ненс воює за Україну з 40-річним досвідом

Також, порівняння умов утримання українців і російських окупантів у полоні: особисте ліжко і телевізор