В інтернаціональному легіоні України бореться офіцер військово-морських сил США, розвідник з майже 40-річним досвідом, який досліджував тероризм у різних країнах, Малкольм Ненс.

Про те, що розвідник ВМС США захищає Україну від ворога, повідомили на Facebook на сторінці "Українського ветеранського фонду". За словами військового росія веде неконвенційну війну. Бо застосовує зброю масового ураження проти цивільних громадян та невійськової інфраструктури.

Малкольм Ненс. Фото: Twitter
Малкольм Ненс. Фото: Twitter

Малкольм Ненс прокоментував телеканалу MSNBC своє рішення стати захистом України:

"Чим більше я бачив як розгортається війна, тим більше я думав про те, щоб перестати говорити, а діяти. Приблизно місяць тому я вступив в інтернаціональний легіон тут, в Україні, щоб допомогти цій країні."

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також зазначається, що Ненс став відомим завдяки своїм працям з дослідження СРСР та радянської розвідки, а також – тероризму на Близькому Сході. Він проводив інструктаж силових структур США, а також заснував кілька компаній, які контрактувалися урядом США.

Він заявив, що прийшов час для дій і він в територіальній обороні вже майже місяць.

Нагадаємо, раніше копи провідали відомого Україні 84-річного пенсіонера, заколисуючого дитину, який перебрався жити у Франківськ.

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка "МастерШеф" натягнула військову форму, щоб допомогти пенсіонерам і діткам.

Також "Знай.ua" писав, що у росії вигадали свою історію знищення "Москви" за допомогою НАТО і 20 ракет.