Під час п'ятого обміну полоненими вдалося повернути в Україну 76 громадян, серед яких є і цивільні.

Про це у вівторок, 19 квітня написала віце-прем'єр-міністр Ірина Верещук.

"Сьогодні ми обміняли 60 військовослужбовців, з них 10 офіцерів. Також додому повертаються 16 цивільних осіб", — розповіла віце-прем'єр-міністр Ірина Верещук.

Ірина Верещук, скріншот з відео
Ірина Верещук, скріншот з відео

Як розповіла Верещук 19 квітня відбувся вже п'ятий обмін полоненими між Україною і росією, під час нього вдалося повернути 76 українських громадян.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Варто нагадати, що попередній обмін полоненими відбувся 14 квітня. Тоді додому вдалося повернути 30 українців. З початку повномасштабного російського вторгнення, вдалося повернути вже майже двісті осіб.

Верещук, скріншот: Youtube
Верещук, скріншот: Youtube

Вперше повноцінний обмін полоненими між Україною і росією вдалося провести 24 березня. Тоді в обмін на 10 захоплених у полон окупантів наша сторона звільнила 10 наших захисників. Під час другого обміну полоненими додому повернулися 86 українських військовослужбовців, а під час третього - 12 українських військових і 14 цивільних.

Нагадавши, звільнені з російського полону пілоти розповіли, чим їм погрожували: "вони дійсно зазомбовані"

Раніше Знай писав, молодому бійцю куля влучила прямо в серце: Алла Мазур розповіла дивовижну історію порятунку

Також Знай повідомляв, Наталя планувала весілля 22 лютого, але роті довелося терміново виїжджати: тепер воює пліч-о-пліч з чоловіком і батьком