Стало відомо про те, що хлопчик з Харківської області став одним з помічників прикордонників на блокпосту. Маленькі герої живуть серед нас.

Про це повідомили в Держприкордонслужбі України.

Справа в тому, що в передмісті Харкова на блокпосту прикордонникам допомагає дитина. Богдан живе не так далеко від цього місця.

Йому дали велику військову форму, а також пластмасовий АК-47. Він нарівні з іншими військовими зупиняє автомобілі, представляється, і просить показати кожного посвідчення особи.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

"Сусідська дитина, іноді з нами виходить, гуляє, грає, десь же треба дитині грати. Він був відразу з нами, якось так сподобалися йому військові, прикордонники"-розповів прикордонник Юрій.

Через те, що недалеко ведуться активні бойові дії, з населеного пункту виїхали сім'ї з дітьми, в тому числі і друзі маленького Богдана. Залишився тільки один друг, але, зараз він у Харкові, який регулярно бомбить російська армія. Саме тому він знайшов для себе нове захоплення, яке, мабуть, довелося йому по душки.

Батьки про таке захоплення дитини знають, і абсолютно не заперечують. Богдан не боїться звуку вибухів, вже звик до цього. Також, під час ворожого нальоту один з прикордонників накрив його своїм тілом.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

"Надійшла команда "Повітря!", всі почали розбігатися по укриттях. Побачив на землі дитину перелякану, підняти її не встиг, накрив собою", - повідомив прикордонник Юрій.

Нагадаємо, що деокуповано вже 919 населених пунктів: в ОПУ розповіли про звільнення українських територій від росіян

Раніше повідомлялося, що россія планувала вторгнення в Білорусь

Також, ЗСУ відбили потужну атаку ворога і вразили сім повітряних цілей: як пройшла ніч 19 квітня, звіт Генштабу