ЗСУ несуть для російських окупантів тільки страх і жах на полі бою. Так, головний сержант взводу ігор, командувач бойовою машиною "Штурм" розповів, як розбиває ворога на Луганщині. Про це йдеться на сторінці операції об'єднаних сил у facebook.

Чоловік воює в Луганській області у складі окремої артилерійської бригади імені генерала-хорунжого Романа Дашкевича. Будучи командиром бойової машини "Штурм" він не дає окупантам розслаблятися на полі бою. Цікаво, що цю машину ще називають "протитанковим снайпером".

Боєць ЗСУ. Фото: скрін оперативний ЗСУ
Боєць ЗСУ. Фото: скрін оперативний ЗСУ

"Хоча цей протитанковий ракетний комплекс ще радянської розробки, але з ворожими машинами справляється з «ура». Цілі ліквідуються на відстані від 400 метрів до 5 кілометрів, при цьому дозволяє зробити 4 постріли в одну хвилину", - йдеться в повідомленні.

Статистика останніх двох місяців показує, що Ігор разом з командою діє дуже професійно. Так, 25 лютого російські окупанти зайняли блокпост на пагорбі і було дуже складно їх вибити звідти. Танки в цьому випадку були безсилі через різницю висот, а з "Градів" також було складно потрапити. Ситуацію врятували всього дві машини "Штурм", які на відстані 4 кілометрів вразили цілі.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Всі хлопці з нашого протитанкового артилерійського дивізіону заряджені на перемогу! Адже це не просто війна між двома країнами! Це - війна за нашу свободу, за можливість жити у вільній демократичній європейській країні!",- зазначив боєць.

Раніше інформаційний портал Знай писав, ЗСУ звільнили нові населені пункти на Херсонщині: окупанти зазнають поразки в жорстоких боях.

Також ми писали, США і Великобританія відреагували на застосування Росією невідомої речовини в Маріуполі: "притягнемо Путіна до відповідальності".

Нагадаємо, деокуповані вже 919 населених пунктів: в ОПУ розповіли про звільнення українських територій від росіян.