Українці вже довели, що сильніше народу ще потрібно дуже пошукати, але дивувати не перестають. Так, 93-річна киянка, яка пережила репресії і Другу світову шкодує, що не може піти на фронт і допомогти ЗСУ в боротьбі проти російських окупантів. Про це йдеться в сюжеті "ТСН".

Рідні 93-річної киянки Олени Іллівни Лугової більше місяця приховували від неї те, що в Україні почалася повномасштабна війна, а її рідний Київ знаходиться під обстрілами російськими ракетами. Жінка прожила важке життя, пройшовши через репресії і Другу світову війну, тому рідні боялися, що вона не винесе ще одного потрясіння.

Олена Іллівна Лугова. Фото: скрін youtube
Олена Іллівна Лугова. Фото: скрін youtube

Втім, коли 93-річна українка дізналася правду про те, що відбувається в країні, то її реакція сильно здивувала. Вона заявила, що її сім'я " згрішила "і" вчинила злочин", не повідомивши їй правду. Тепер жінка щодня моніторить новини і шкодує, що не може відправитися на передову, щоб допомогти українським захисникам у протистоянні з небезпечним ворогом.

"З великим бажанням, якби я не була такою старою", - сказала жінка.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, TikTok-воїни Рамзана Кадирова в Україні вперше в житті побачили мотоцикл і влаштували справжній шабаш.

Також наш портал інформував, ЗСУ відбили потужну атаку ворога і вразили сім повітряних цілей: як пройшла ніч 19 квітня, звіт Генштабу.

Крім того, наш портал повідомляв, США і Великобританія відреагували на застосування Росією невідомої речовини в Маріуполі: "притягнемо Путіна до відповідальності".