Вже майже два місяці українці живуть в умовах війни. Напад рф перевернув життя кожного українця, а особливо відбився на дітях. Так, у соцмережі instagram фотограф Євген Малолєтка поділився знімком 7-річного хлопчика з дерев'яною гвинтівкою, який стоїть поблизу розбитої російської військової техніки.
Війна перевернула життя кожного українця, але особливо сильно вона відбилася на дітях, які позбулися дитинства через примхи Путіна. Фотографи намагаються максимально передати жахи війни, багато знімків вже облетіли весь світ.

Знищена техніка рф. Фото: скрін youtube
Знищена техніка рф. Фото: скрін youtube

Так, фотограф Євген Малолєтка вирішив передати реалії, в яких змушені жити жителі Чернігівської області після окупації. На фото семирічний Єгор з дерев'яною іграшковою гвинтівкою біля знищеної російської військової техніки.

"Ще тільки 2 місяці тому ця дитина жила нормальним життям і у нього було дитинство. А зараз світ співчутливо киває головою... І звикає до того, що українців дозволено знищувати? Розчарування", - написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, TikTok-воїни Рамзана Кадирова в Україні вперше в житті побачили мотоцикл і влаштували справжній шабаш.

Також наш портал інформував, ЗСУ відбили потужну атаку ворога і вразили сім повітряних цілей: як пройшла ніч 19 квітня, звіт Генштабу.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Крім того, наш портал писав, Азов майстерно контратакував окупантів у Маріуполі, незважаючи на блокаду: самі себе закидали гранатами.