TikTok-воїни Рамзана Кадирова не перестають дивувати новими роликами. Цього разу "кадирівці" вирішили покататися на вкраденому в українців мотоциклі, в черговий раз довівши, що блага цивілізації для них чужі. Ролик опублікував сам Рамзан Кадиров на своїй сторінці.

З найперших днів російського вторгнення росіяни лякали українців так званими "кадирівцями". Втім, за фактом вони виявилися дуже далекі від професіоналів, але одне вони вміють робити відмінно - знімати Тік-токи.

Кадирівці, фото: скріншот з відео
Кадирівці, фото: скріншот з відео

"Воїни" Рамзана Кадирова знову відзначилися своєю поведінкою. Так, вони десь вкрали мотоцикл з коляскою і вирішили показати, як катаються по напівзруйнованих вуличках і стріляють з кулемета в повітря. Чомусь їм здалася, що це весело. До слова, багато що говорить і те, що сам Рамзан Кадиров опублікував це відео, значить таку поведінку своїх "воїнів" він бачить забавним і правильним.

Популярні новини зараз
Готуємо теплі шкарпетки та кофти: синоптики попередили українців про похолодання після Великодня Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Варто зазначити, що" кадирівці "регулярно смішать українців, а особливо воїнів ЗСУ своїм"професіоналізмом". Так, нещодавно в мережі з'явилася серія роликів, де бійці Рамзана стріляють у вікно по порожньому будинку, а також розстрілювали світлофори.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, командир морської піхоти Сергій Волина звернувся до Папи Римського за допомогою для Маріуполя :" не молитвами єдиними".

Також ми писали, під Маріуполем російські окупанти утримують у таборах понад 20 тисяч людей: радник мера поділився шокуючими подробицями.

Нагадаємо, у Росії наслідували приклад фашистської Німеччини при підготовці до параду: літають мало не свастикою.