З початку повномасштабного вторгнення в Україну Росія зазнала величезних втрат серед особового складу і техніки. У зв'язку з цим у рф і так званих "ЛНР" і "ДНР" почали масштабну мобілізацію, щоб заповнити неабияк прорідилися ряди. Так, в мережі з'явився ролик, як людям, жодного разу не тримали в руках зброю, видають повістки.

Житель Росії поділився роликом, як в його квартиру стукають співробітники військкомату для вручення повістки, найімовірніше, щоб потім відправити воювати в Україну. Хлопець не розгубився і через зачинені двері відшив представника військкомату.

"У мене друг без руки лежить в госпіталі, а брат його на кладовищі вже. Ідіть нах*й зі своєю повісткою. Я ні на яку Україну воювати не поїду", - сказав хлопець.

Також в мережі з'явилося відео з "ЛНР", де чоловіків відловлюють прямо на вулиці і вручають їм повістки. Зазначається, що чоловіки на тимчасово окупованій території намагаються не виходити з дому, навіть на роботу, адже йти воювати змушують навіть студентів, видаючи повістки за місцем навчання.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще



Раніше Знай писав, від 2500 до 3000: Володимир Зеленський розповів, скількох захисників втратила Україна з початку війни.

Також ми писали, російські окупанти надумали закрити Маріуполь: всіх чоловіків під фільтрацію і мобілізацію - заява Андрущенка.

Крім того, наш портал повідомляв, США і Великобританія відреагували на застосування Росією невідомої речовини в Маріуполі: "притягнемо Путіна до відповідальності".