Через 51 день повномасштабної війни російські матюки починають прокидатися і закликати не відправляти синів в Україну. Так, мати російського строковика звернулася до росіян із закликом зробити все, що в їхніх силах, щоб зупинити цю "ганебну війну". Про це пише "УНІАН".

Жінка заявила, що є росіянкою, але вже 10 років живе в Одесі і жодного разу за цей час не бачила ні нацистів, ні націоналістів, ні бандерівців, якими росіян лякає путінська пропаганда.

Мати російського строковика. Фото: скрін youtube
Мати російського строковика. Фото: скрін youtube

"Хочу звернеться до всіх жінок Російської Федерації мамам, бабусям, сестрам. Я вже 10 років живу і проживаю в Україні, в місті Одеса. За 10 років мені ніхто ніколи не дорікав за моє походження і мовою, якою я розмовляю. Я ніколи ніде не бачила націоналістів, фашистів, тут ніхто не знає, хто такі бандерівці, якими лякає російська пропаганда", - розповіла жінка.

Мати російського строковика зазначила, що її син служить в одній з мотострілецьких частин Ростова-на-Дону. Він не виходить на зв'язок з 23 лютого. Жінка звернулася до російських матерів із закликом робити все можливе, щоб їхні діти і чоловіки не йшли на війну в Україну.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

"Робіть все можливе, щоб ваші діти, чоловіки не йшли на цю ганебну війну, яка не принесе славу, а принесе ганьбу і ненависть", - звернулася вона до мешканок РФ.

Раніше інформаційний портал Знай писав, ЗСУ звільнили нові населені пункти на Херсонщині: окупанти зазнають поразки в жорстоких боях.

Також ми писали, США і Великобританія відреагували на застосування Росією невідомої речовини в Маріуполі: "притягнемо Путіна до відповідальності".

Крім того, наш портал повідомляв, пошкоджене та зруйноване під час війни майно: українцям пояснили, як працюватиме механізм компенсації.