російська федерація сама обстріляла своє селище Клімово у Брянській області, хоча і звинуватила у цьому Україну.

Про це стало відомо з перехопленої СБУ телефонної розмови окупантів.

Так, стало відомо, що рф сама обстріляла Клімово у Брянській області. Таку інформацію повідомив у телефонній розмові окупант своїй дружині.

"Це наші х*рачать", – пояснює своїй дружині російський загарбник, який зараз перебуває у Донецькій області.

Російська Федерація сама обстріляла селище Клімово у Брянській області
Російська Федерація сама обстріляла селище Клімово у Брянській області

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Коли його дружина запитала навіщо вони обстрілюють свої ж населені пункти, окупант зазначив що так треба. До того ж зізнався, що так само російська армія робила під час Чеченської війни

"Так треба. Так роблять для того, щоб типу хохли провокують. І ось тому влучають. Така ж х*рня була і в чеченську війну. Квартири зривали в Москві, типу що це терористи. А насправді це ФСБшники. Просто зараз вони (Україна, - ред.) ніяк не могли дострілювати с такої відстані до Клімово", - зазначив він.

Варто нагадати, що ФСБ РФ повідомила, що 14.04 з боку України було обстріляно прикордонний пункт пропуску в Брянській області. Вони заявили, що під час обстрілу постраждали семеро людей, у тому числі "вагітна жінка та дитина".

Центр протидії дезінформації при РНБО України пояснив, що спецслужби росії розпочали реалізацію плану з проведення терактів на своїй території для нагнітання антиукраїнської істерії.

Нагадаємо, "цього добра в Україні достатньо": у мережі показали "секонд хенд" з амуніції окупантів

Раніше Знай писав, воїни ЗСУ готові відрізати стратегічний Ізюм успішними контратаками: не на тих напали

Також Знай повідомляв, у росії знову обстріляли свій же сарай на кордоні, звинувативши Україну: провокації тривають