В Україні діє воєнний стан, який забороняє виїзд чоловікам, з 18 до 60 років покидати територію країни.

Стало відомо, що чоловіків не будуть мобілізовувати попри їхню волю, але будуть залучати до відновлення міст, зруйнованих під час російської агресії. За словами Олега Кубраков, міністра інфраструктури України, цих чоловіків не будуть мобілізовувати.

За словами міністра, чоловіків будуть "бронювати", щоб залишились "руки" для відновлення інфраструктури міст, постраждалих від руйнівних дій окупантів.

"Я думаю, що точно для частини людей буде бронювання. Так само, як було з водіями вантажівок у логістичних компаніях. У перші дні вони також зіштовхнулися з цією проблемою, що є вантажівки, є мережі супермаркетів, яким потрібно перевозити продукти, але немає водіїв", - зазначив голова відомства.

Як відомо, тим хто попри заборону виїхав з України, при поверненні назад будуть затримувати. Йдеться про українців призовного віку, які втекли з держави під час воєнного стану. Йдеться про українців призовного віку, які втекли з держави під час воєнного стану.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Наймасовіші руйнування — це дороги. Близько 300 мостів зруйнованих по всій країні. Найбільше постраждали ті області, де були або відбуваються активні бойові дії. Тобто аеропорти, дороги з мостами.

Нагадаємо, раніше захисники Маріуполя з "Азову" вже увійшли в історію, вони продовжують боротися за місто.

Як повідомляв портал "Знай.ua", помер знаменитий кіт з Бородянки він став одним із символів незламності Бородянки.

Також "Знай.ua" писав, що під час компенсації за зруйноване чи пошкоджене майно, українці зможуть обирати місто у якому хочуть жити.