У соціальній мережі повідомили жахливі новини, в яких йдеться про домашнього улюбленця. Кіт, який став символом незламності Бородянки, помер від каліцтв рашистів.

Відповідний пост оприлюднили в Telegram-каналі "УНІАН"

"Помер знаменитий кіт з Бородянки він став одним із символів незламності Бородянки. Його рятувальники витягли з-під завалів і спробували врятувати, але на жаль... нанесені рашистами каліцтва не залишили коту шансів на життя. А так хотілося, щоб в історії Мурчика був щасливий фінал. Так, його звали Мурчик і навіть господарі знайшлися, впізнали свого вихованця по фотографії, чекали зустрічі. Але, на жаль... ми віримо, що тепер він у своєму котячому раю і більше ніколи не зустріне рашистів..." ,- повідомляється в соціальній мережі.

Дивлячись на ці кадри, серце обливається кров'ю. Бідний котик вже точно ні в чому не винен.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Крім цього, є маса випадків, в яких окупанти ґвалтували дітей і жінок. Вони навіть не шкодують тварин і цьому є жодне підтвердження. Вже кілька світових лідерів визнали, що путін розвів геноцид в Україні.

Весь цивілізований світ вірить, що путін і ті, хто його підтримує, відповідатимуть за свій тероризм повною мірою.

Нагадаємо, Олена Зеленська розповіла про звірства рашитстких окупантів.

Як раніше повідомляв портал "Знай", українські пілоти, які були в полоні в Росії, розповіли, які там зазомбовані люди.

Також портал "Знай" писав, що українців попередили про чергову аферу шахраїв.