У мережі показали чергові несамовиті кадри, на яких можна побачити наслідки бомбардування російськими окупантами. Цього разу постраждав стадіон "Десни".

Відповідну публікацію оприлюднили в Telegram-каналі "Футбол України"

Вже йде 50 день повномасштабного вторгнення росії в Україну. За цей час постраждало дуже багато невидних українців, так як окупанти діють гірше фашистів. Вони гвалтують жінок різного віку, вбивають дітей і тварин.

Крім цього, вже 50 днів поспіль на територію України падають бомби з боку росії та білорусі, які знищують школи, лікарні, будинки та критичну інфраструктуру.

"Фото, на яке боляче дивитися. Як виглядає стадіон "Десни" після обстрілів окупантів ФУТБОЛ УКРАЇНИ", - підписаний пост в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Не потрібно забувити і про те, як окупанти нещодавно скинули бомбу на переповнений людьми вокзал у Краматорську, що стало справжнім жахом. На превеликий жаль, це не поодинокі випадки, і вони повторюються на постійній основі.

Також потрібно віддати належне воїнам ЗСУ, які проявляють неймовірний героїзм і професіоналізм, щодня знищуючи ворога і його техніку.

Нагадавши, в Одесі затримали чергового зрадника України.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі повідомили, що у Шойгу інфаркт, а 20 генералів посадили у в'язницю.

Також портал "Знай" писав, що Віталій Кім жорстко звернувся до рашистів.