Стало відомо про те, що Генеральне бюро розслідувань затримало голову фракції ОПЗЖ Маріупольської міської ради. Крім того, він є колишнім чоловіком Наталії Поклонської.

Про це повідомив прес-центр ДБР у четвер, 14 квітня.

Володимир Клименко продовжував проводити антиукраїнську кампанію, за що і був затриманий на зйомній квартирі в Одесі.

Варто відзначити, що в Державному бюро розслідувань не називають ім'я депутата, однак, здогадатися не складно, так як главою фракції ОПЗЖ в Маріупольській міській раді був Володимир Клименко. На опублікованій фотографії його обличчя замазане.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

ДБР, фото: скріншот
ДБР, фото: скріншот

"Його перевірили через поліграф і встановили ймовірну причетність до колабораційної діяльності. В даний час депутат переданий Службі безпеки України", – зазначили в ДБР.

ДБР, фото: скріншот
ДБР, фото: скріншот

Крім того, як відомо, чоловік є колишнім чоловіком Наталії Поклонської, яка свого часу також відзначилася в Криму на посаді прокурора.

Наталія Поклонська, фото: Instagram
Наталія Поклонська, фото: Instagram

Відносно депутата в суді розглядається справа про посягання на територіальну цілісність України.

За кілька днів до того, як Росія почала повномасштабну війну проти України, Володимир Клименко закликав народ повалити українську владу.

Нагадаємо, що за кілька днів до цього був затриманий депутат Віктор Медведчук. Він перебував під домашнім арештом, але наприкінці лютого втік.

Віктор Медведчук
Віктор Медведчук

В результаті, співробітники правоохоронних органів затримали її у формі ЗСУ, коли він намагався покинути Київську область. Справедливість все ж існує.

Нагадаємо, що у Шойгу великий інфаркт, а 20 генералів рф заарештовані

Раніше повідомлялося, що Віталій Кім жорстко звернувся до росіян через зґвалтування українок

Також, Олексій Арестович розповів, як ЗСУ в 15-й раз розгромили окупантів у Чорнобаївці