Стало відомо про те, що в лікарню Санкт-Петербурга почали звозити важко поранених окупантів. Їх там будуть намагатися поставити на ноги, шанси Малі.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету 24 каналу з посиланням на джерела в розвідці.

За останніми даними, привезли в лікарні Петербурга понад сотню поранених в Україні російських окупантів. Більшість з них з відірваними кінцівками.

У кожній з машин, які видно на ролику, знаходяться по 2-3 ворожих військових, і місцеві лікарні вже не справляються з напливом поранених. А, ось, політична і військова верхівка Росії продовжує повторювати тезу про те, що втрат немає, і все йде за планом.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Востаннє Міністерство оборони РФ говорило про втрати з боку окупантів більше двох тижнів тому, і цифри смішні, і точно не можуть бути правдою.

Розбиті окупанти. Фото: Telegram
Розбиті окупанти. Фото: Telegram

"На жаль, в ході спеціальної військової операції є втрати серед наших бойових товаришів. На сьогодні загинув 1 351 військовослужбовець, 3 825 отримали поранення", — йдеться в повідомленні відомства від 25 березня.

При цьому, в Генеральному штабі ЗСУ щодня звітують про втрати окупантів. Всього, за інформацією від української сторони було ліквідовано вже практично 20 тисяч військових, що вже більше схоже на правду. Насправді цифра може бути набагато вище, адже не всі тіла знаходять.

Російські окупанти, фото: Facebook
Російські окупанти, фото: Facebook

Повномасштабна війна в Україні триває вже 49-й день. 24 лютого Росія цинічно напала на чужі території, адже "не могла вчинити інакше", як говорив російський диктатор у своїх виступах. Вони думали, що зможуть захопити українські міста всього за кілька днів, але ЗСУ дали сильну відсіч окупантам, і здаватися не мають наміру.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що окупанти обстріляли ще одну залізничну станцію в центрі України

Раніше повідомлялося, що волонтер вижив після розстрілу і розповів, що творилося в окупованому селі

Також, слізна історія про ще одне втрачене щасливе життя української родини