Через провал війни в Україні путін почав "війну" серед своїх підлеглих - чистки силовиків, арешти та підозри, імовірно почалися перед вирішальним наступом на Донбас.

ЗЩа інформацією західних медіаслужб, рашиський президент розпочав масову чистку 150 силовиків, готуючись до останнього військового наступу на Україну. Деяких співробітників Служби безпеки ФСБ усунули від роботи, а декого заарештували. Про це пише Daily Mail.

Полювання на зрадників почалося після того, як західні агенти розвідки отримали бойові плани його країни перед вторгненням. Він також шукає винних після того, як бліцкриг не призвів до швидкої перемоги.

Минулої ночі стало відомо, що керівника підрозділу зовнішньої розвідки ФСБ генерал-полковника Сергія Беседу перевели до московської колонії суворого режиму СІЗО "Лефортово", після домашнього арешту. Диктатор путін підозрює його в передачі іноземним розвідкам докладних даних з підготовки вторгнення в Україну.

Підозрюють, що саме співробітники ФСБ, яких було заарештовано подали звіти, в яких переконали путіна, що російські війська вітатимуть, як визволителів.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Тепер, коли РФ загрожує поразка, Путін почав сталінські чистки від тих, кого він вважає відповідальними за це", - пишуть у видані.

Нагадаємо, раніше у Маріуполі одна з найскладніших ситуацій в країні. Місто виявилося повністю заблоковане російськими окупантами.

Як повідомляв портал "Знай.ua", астролог Валентина Віттрок передбачає, що столиця Росії може повністю повторити український Маріуполь.

Також "Знай.ua" писав, що Віталій Кім записав нове відеозвернення, в якому пояснив, як вороги добувають інформацію.