Стало відомо про те, що в Україну прибула перша партія бронемашин Bushmaster. Це частина військової допомоги, яку нам надала Австралія.

Це та анонсована допомога, яка була анонсована після звернення Володимира Зеленського до австралійського парламенту наприкінці березня.

Цього разу прибули перші 20 бронеавтомобілів Bushmaster, які повинні будуть допомогти українцям у боротьбі з російськими окупантами.

Допомога від Австралії, фото: Facebook
Допомога від Австралії, фото: Facebook

Вартість цієї партії автомобілів склала 37 мільйонів доларів США.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Це додаткова підтримка українським ЗСУ в рамках раніше анонсованої допомоги на суму в 87 мільйонів доларів. Вже зовсім скоро наші захисники зможу скористатися в повному обсязі цими транспортними засобами.

Примітно, що всі вони пофарбовані в оливково-зелений колір, щоб відповідати всім умовам експлуатації. А також, на них можна помітити український прапор з фразою"єдині з Україною". Весь світ підтримує Україну в цій боротьбі з Росією, і тільки окупантська влада продовжує розповідати про якихось нацистів, які заполонили країну.

Допомога від Австралії, фото: Facebook
Допомога від Австралії, фото: Facebook

Бронемашини Bushmaster оснащені радіоприймачами, системою глобального позиціонування і додатковою бронею, що збільшує їх захист. Інші машини будуть відправлені в Україну вже найближчим часом.

Допомога від Австралії, фото: Facebook
Допомога від Австралії, фото: Facebook

Повномасштабна війна в Україні триває вже практично два місяці. ЗСУ при цьому не опускають руки, адже у них є найсильніша мотивація - захистити українські землі.

Нагадаємо, що голова Чернігівської ОДА В'ячеслав Чаус про наступ на Чернігів: не ведіться

Раніше повідомлялося, що Бєлгород знову "на вухах": невідомі зруйнували залізничні колії

Також, защитники Маріуполя потужно звернулися до українців, триматимуть оборону до останнього