У Шебекинському районі Бєлгородської області невідомі пошкодили залізничні колії недалеко від кордону з Україною. Про це повідомив губернатор регіону В'ячеслав Гладков, пишуть росЗМІ.

У Білгородській області недалеко від кордону з Україною невідомі особи пошкодили залізничні колії. За словами губернатора регіону ніхто не постраждав, проте залізничне полотно зруйноване. Він додав, що на місці події поки працює оперативна група і пообіцяв пізніше повідомити подробиці інциденту.

Російський поїзд. Фото: скрін youtube
Російський поїзд. Фото: скрін youtube

"Жертв і постраждалих немає. Зруйновано тільки залізничне полотно. На місці працює оперативна група. Про причини повідомлю пізніше", - написав губернатор В'ячеслав Гладков.

Поїзд. Фото: скрін youtube
Поїзд. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще
Це може бути як робота рук партизанів, які проти війни в Україні, так і чергова провокація з боку Росії, щоб в черговий раз звинуватити Україну.

Варто відзначити, що в російському Бєлгороді продовжують панікувати після недавнього вибуху на нафтобазі, в якому російське Міноборони звинуватило Українські вертольоти. При цьому до цього в російському відомстві заявляли, що української авіації не існує як такої після їх "точного" удару.

Раніше інформаційний портал Знай писав, жителі Бєлгорода шарахаються від кожної "бавовни", позбавляючись від голубів через Україну: "Улюблений трюк - облизати".

Також наш портал інформував, США і Великобританія відреагували на застосування Росією невідомої речовини в Маріуполі: "Притягнемо Путіна до відповідальності".

Крім того, ми повідомляли, що з Маріуполя в Росію і "ДНР" примусово вивезли персонал і пацієнтів лікарні: злодіяння ворога потрапили на камеру.