У Мережі показали уривок зустрічі Зеленського та Лукашенка у 2019 році. Обіцянки, які не були виконані.

У 2019 році, коли Лукашенко приїхав привітати Володимира Зеленського з перемогою та запевнити у тому, що Білорусь завжди буде дружнім народом, та на кордоні між нашими країнами завжди буде мир. В аккаунті TikTok, показали теплу зустріч президентів.

"Я хочу вас завірити, що ми свято будемо виконувати наші домовленості", - заявив Лукашенко.

Ви ніколи не матимете проблем з кордоном Білорусі та самою Білоруссю. Ми завжди будемо самими добрими та надійними вашими прихильниками, партнерами, та якщо нова влада захоче мати з нами братні тісні стосунки, то за нами діло не стане", - заявив на офіційній зустрічі Лукашенко.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Своєю чергою, Володимир Зеленський завив, що кожен українець теж пишається, що у нас такі теплі стосунки, і такі добрі сусіди.

У коментарях зазначили, що жодного слова правди від Лукашенкане дочекалися українці, а єдиний братський народ для нас став польський, вони приймають наших біженців та підтримають.

"Порожні слова", - прокоментували заяви Лукашенка.

@_.sdf._

пустые слова. #беларусь #украина #лукашенко #зеленский #українапонадусе #🇺🇦

♬ оригинальный звук - SDF

Нагадаємо, раніше у Вознесенській церкві в Чернігівській області, де окупанти облаштовували штаб, рятувальники виявили тіла загиблих людей.

Як повідомляв портал "Знай.ua", список країн, які зробили безкоштовним залізничний проїзд для українців.

Також "Знай.ua" писав, що військові ЗСУ переспівали "Гусей" від Wellboy, русні не сподобається.