У Вознесенській церкві в Чернігівській області, де окупанти облаштовували штаб, рятувальники виявили тіла загиблих людей. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Чернігівській області у facebook.

Співробітники ДСНС у Чернігівській області виявили тіла мирних жителів у церкві, де російські окупанти облаштували собі штаб.

Рятувальники ДСНС, скріншот
Рятувальники ДСНС, скріншот

"Наші піротехніки після перебування тут орків очищають територію і вилучають вибухонебезпечні предмети. Тут знаходиться пам'ятка архітектури Вознесенської церкви, в якій окупанти зробили штаб.
Крім боєприпасів, понівечених куполів з хрестами, сміття, що залишили російські військові, рятувальники знаходять і тіла людей. Кажуть, це місцеві жителі, яких розстріляли орки ... хіба можна пробачити таке? Скільки горя принесли "визволителі" на нашу землю... Не пробачимо. Ніколи", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Варто відзначити, що випадок далеко не одиничний. На територіях, звільнених з-під окупації знаходять убитими місцевих жителів. Прикладом тому Буча, про яку вже почув весь світ.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Служба безпеки України познайомила українців з воїном, який щодня відправляє окупантів на концерт Кобзона: "Працюємо".

Також наш портал повідомляв, знали заздалегідь? Кремлівське видання опублікувало новину про вокзал у Краматорську за п'ять хвилин до повідомлення про вибухи.

Крім того, наш портал інформував, що Служба безпеки України затримала главу Миколаївської окружної прокуратури за підозрою в державній зраді – передавав ворогові імена і паролі.