У соціальній мережі поділилася публікацією, в якій можна побачити, як міністр закордонних справ України та віце-прем'єр-міністр України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Дмитро Кулеба звернувся до світових лідерів і вчених. Він закликав не забувати про те, що сталося в Київській області і вимагає провести розслідування на світовому рівні.

Відповідну інформацію оприлюднили в Telegram-каналі "УНІАН"

""Буча трапилася не за один день. Протягом багатьох років російські політичні еліти і пропаганда розпалювали ненависть, дегуманізували українців, вирощували російську перевагу і готували грунт для цих злодіянь. Я закликаю вчених усього світу досліджувати, що призвело до Бучі», – написав глава МЗС України Дмитро Кулеба в Twitter», - звернувся до всього світу міністр закордонних справ України.

Вже весь світ знає, що окупанти творять на території України. Вони справжні терористи, гвалтівники і вбивці. Крім цього, не потрібно забувати і про те, що вони вбивають не тільки жінок і дітей, а й тварин.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У зв'язку з такими нелюдськими діями, Дмитро Кулеба закликав світових вчених, вивчить цей терор.

Нагадавши, у мережі повідомили, як окупанти розграбували Чорнобиль.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Юрій Горбунов також не сидить, склавши руки, і купує машини для швидкої допомоги.

Також портал "Знай" писав, що у мережі повідомили, що Європейський Союз приготував п'ятий пакет санкцій для Росії.