Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в черговий раз закликав НАТО надати Україні ще більше зброї. Інакше, війна може перейти на Європу.

Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter, коли публікував перші кадри із зустрічі НАТО в Брюсселі. Без зброї Україна не зможе перемогти швидко, а в разі чого, Росія зважиться напасти і на європейські країни, адже Україна стане тільки початком.

"Сьогодні я прийшов сюди, щоб обговорити три найважливіші речі: зброю, зброю і зброю", - пише міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дмитро Кулеба зазначив, що українці, і зокрема ЗСУ знають як перемагати, однак без стійких і регулярних поставок зброї, яку зараз запитує Україна, ця перемога буде супроводжуватися величезною кількістю жертв.

"Чим більше зброї ми отримаємо, і чим швидше вона надійде в Україну, тим більше людських життів буде врятовано. Тим більше міст і сіл не буде зруйновано, і не буде більше Бучі", - продовжив Кулеба.

Фото: МЗС України, Кулеба
Фото: МЗС України, Кулеба

На даний момент зброя служить світу, як би це дивно не звучало. А будь-яка країна, яка проводить таку відмінність вкрай лицемірить, як зазначив глава Міністерства закордонних справ.

НАТО вже відвернулися від України на самому початку війни, коли заявили, що країні не потрапити в Альянс, і всі обіцянки були зроблені помилково. Також, вони відмовляються допомогти іншими способами, так як не хочуть зв'язуватися з Росією, і розв'язувати Третю світову війну. Але, мабуть вони ще не зрозуміли, що якщо зараз не допомогти Україні зараз, потім буде занадто пізно, і кровопролиття в Європі не уникнути.

Нагадаємо, що ОNUKA напророкувала, що станеться з Росією за знищення мирного населення України

Раніше повідомлялося, що Олександр Пономарьов присвятив патріотичний вірш Україні, не пробачить росіянам війну

Також, Tvorchi показали, як їхня музика "врятувала" дівчину з Гостомеля: "у тихе минуле"