Триває сорок п'ятий день героїчного опору українського народу російському військовому вторгненню. Україна стає все ближче на шляху до своєї перемоги.

Однак, багато що ще належить пройти. Не є виключенням і "обличчя спокою" України, такі як губернатор Миколаївської ОГА Віталій Кім і радник офісу Президента Олексій Арестович. Про ті труднощі, які на них чекають розповів відомий естрасенс і таролог України Людмила Хомутовська.

Віталій Кім. Фото: скрін youtube
Віталій Кім. Фото: скрін youtube

Зазначимо, що Хомутовська вже передбачала "повітряну атаку на Кіма". Незабаром по будівлі Миколаївської ОГА був нанесений ракетний удар. Завдяки щасливому випадку народний улюбленець того дня проспав і не встиг зайти в кабінет і будівлю.

Але Людмила стверджує, що загроза життю Віталія Кіма зберігається і зараз.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Це та ж загроза, коли будуть бомбити і вона нікуди не йде. Ракети вони будуть. Є програма повбирати одіозних особистостей. Кім став картинкою України, яка намагається підтримати народ, при цьому служачи Україні та батьківщині. Є програма по прибиранню людей, щоб завдати багато хаосу і заворушень",- застерігає таролог.

Людмила Хомутовська, фото Знай.uа
Людмила Хомутовська, фото Знай.uа

Не менш одіозною особистістю є і Олексій Арестович, переконана Хомутовська . І йому теж варто побоюватися за своє життя.

"Та ж історія, один в один, є план розроблений. Будуть намагатися прибрати. Якщо Кіма будуть через обстріли, то у Арестовича буде щось приземлене, якась аварія, випадковість. Те, що трапляється зі звичайними людьми".

Олексій Арестович. Фото: YouTube
Олексій Арестович. Фото: YouTube

Нагадаємо, що Володимир Зеленський зізнався, що бачить уві сні і чи ненавидить росію.

Раніше ми повідомляли, що Олексій Арестович зробив несподівану заява: "Путін вже помер".