Служба безпеки Японії видалила "Азов"з переліку "Міжнародний тероризм 2021" та вибачилася перед українським підрозділом.

Про це повідомляє PSIA.

Так, стало відомо, що у Японії батальйон "Азов" був внесений у список терористичних організацій. Тепер наших відважних оборонців Маріуполя прибрали з цього списку.

Боєць полку "Азов". Фото: скрін youtube
Боєць полку "Азов". Фото: скрін youtube

"Ми вирішили видалити наведений вище опис з "Довідника з міжнародного тероризму 2021" на нашому сайті, щоб запобігти поширенню інформації, яка відрізняється від фактів" – сказано у повідомленні.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Скріншот допису
Скріншот допису

Як зазначили у службі безпеки Японії їм прикро через те, що "Азов"потрапив у список неонацистів. Такий опис "Азову" був у японському довіднику з міжнародного тероризму за 2021 рік. У відомстві зазначили, що цей довідник формують ЗМІ на основі їхніх звітів.

Варто зазначити, що наразі саме батальйон "Азов" героїчно боронить Маріуполь та дає відсіч російській армії у блокадному місті. Через незламність духу та неймовірну мужність бійців їх вже прозвали новими "кіборгами", а їх героїчний подвиг назавжди залишиться у пам'яті українців.

Нагадаємо, російські окупанти крадуть навіть у своїх, не чули ні про які моралі - перехоплена розмова від СБУ

Раніше Знай писав, "Азов", який героїчно захищає Маріуполь, став найкращим підрозділом у світі, кулінарний експерт захопилася силою і професіоналізмом українських захисників

Також Знай повідомляв, "Азов" змусив окупантів "відпочити" лежачи в Маріуполі, бійці показали, як майстерно знищують живу силу і техніку противника