У Білорусі двоє офіцерів КДБ загинули, підірвавшись на протитанковій міні, залишеній росіянами. Про це стало відомо журналістам видання «Наша Ніва».

За повідомленнями, двоє офіцерів управління КДБ по Гомельській області загинули, підірвавшись на міні, що залишилася біля табору російських військ поблизу від кордону з Україною. Разом з тим, дані про інцидент не афішуються держструктурами Білорусі.

За словами джерела видання, російські військові розбили табір в лісі, розташованому в Гомельській області, позлі Поліського екологічного заповідника. Вони окопалися за всіма правилами: замінували підходи з кількох сторін, влаштували табір. Але вони, швидше за все, не були в курсі, де знаходяться, і могли прийняти Білорусь за Україну.

Отримавши від командування наказ рухатися в південному напрямку, росіяни покинули позиції і навіть забули забрати кілька коробок з боєприпасами.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Пізніше на місце табору натрапив лісник, знайшов коробки з боєприпасами і повідомив правоохоронцям.

У ліс прибули двоє офіцерів Гомельського управління КДБ, для огляду місця знахідки, і підірвалися на протитанковій міні. Невідомо, що сталося з лісниками, але обидва силовики загинули.

розмінування
розмінування

За даними "Нашай Ніви", одним із загиблих був 35-річний підполковник КДБ Андрій Реуцький.

Раніше Знай повідомляв, россійські окупанти готують" живий щит " перед битвою за Донбас: повертають з Росії евакуйованих.

Також наш портал інформував, Ілля Ківа, який втік до Росії, насмішив "процвітанням" в їхніх магазинах: "перевірив як працюють"

Крім того, наш портал повідомляв, що з Маріуполя в Росію і " ДНР " примусово вивезли персонал і пацієнтів лікарні: злодіяння ворога потрапили на камеру.