Російський оператор експрес-доставки СДЕК вирішив трохи ускладнити життя для російських окупантів, які відправляють награбоване в Україні додому. Так, компанія заявила, що тепер при відправці вимагатимуть чек або інший документ, що підтверджує право власності на товар. Про це повідомляє meduza.

Російські окупанти вже півтора місяця вбивають мирне населення України, руйнують житлові будинки та іншу інфраструктуру. Крім того, вони активно мародерствують, виносячи з будинків все, що попадеться під руку. Так, в Росії вже почали з'являтися оголошення про продаж награбованого в Україні. На батьківщину окупанти відправляли товар через пошту.

Окупант відправляє речі в рф. Фото: скрін youtube
Окупант відправляє речі в рф. Фото: скрін youtube

Однак тепер окупантам буде складніше переправляти награбоване, адже російський оператор експрес-доставки СДЕК вирішив трохи "перекрити їм повітря". Так, тепер при відправці компанія буде вимагати від відправника підтвердження права власності на товар. Наприклад, це може бути касовий чек з магазину. Якщо відправник не зможе довести, що товар належить йому, то у відправці буде відмовлено.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше Знай повідомляв, Володимир Жириновський ще до смерті передрік Росії провал на війні з Україною: "І нехай я сд*хну, якщо брешу".

Також наш портал інформував, що улюбленець українців Віталій Кім розповів про класову ненависть і бажання росіян захоплювати чужі землі: "Їм ця війна в кайф".

Крім того, наш портал повідомляв, що з Маріуполя в Росію і "ДНР" примусово вивезли персонал і пацієнтів лікарні: злодіяння ворога потрапили на камеру.