Головний дипломат Європейського Союзу Жозеп Боррель відреагував на події, які відбулися в Краматорську. Він різко засудив цей злочин.

Новий пост був опублікований на його офіційному акаунті в соціальній мережі Twitter, де регулярно висловлюється на різні теми.

Ранок п'ятниці, 8 березня став трагічним для всієї України. Російські окупанти в черговий раз показали, на що вони здатні, і завдали ракетного удару по вокзалу міста Краматорськ.

Там в той момент сотні людей чекали, коли їх зможуть евакуювати в безпечне місце. Звичайно ж, російська сторона відразу ж звинуватила у всьому ЗСУ.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Головний дипломат Європейського Союзу Жозеп Боррель відреагував на ракетний удар Росією по вокзалу Краматорська. Він різко засудив цей злочин, і звинуватив країну-агресора у вбивстві десятків людей.

Вокзал у Краматорську
Вокзал у Краматорську

"Це чергова спроба закрити шляхи відходу тим, хто біжить від цієї невиправданої війни і заподіяти людські страждання", - заявив він.

Варто відзначити, що одним ударом окупанти вбили як мінімум 39 осіб, серед яких чотири дитини. Ще понад 100 було поранено.

Вокзал в Краматорську, скріншот
Вокзал в Краматорську, скріншот

Нагадаємо, що російські війська увійшли на територію України 24 лютого. Вони хотіли за кілька днів взяти великі міста, і встановити свою владу в Києві. Однак, вони не розрахували своїх сил, і і вирішили через місяць відвести війська від Києва.

Крім того, ЗСУ за півтора місяці ліквідували вже практично 19 тисяч окупантів.

Нагадаємо, що 47 гривень за лимони і 77 за молоду картоплю: які цінники в супермаркетах на овочі та фрукти в квітні

Раніше повідомлялося, що окупанти викрали всю гумдопомогу для Мелітополя: забрали навіть автобуси

Також, учасник Євробачення-2022 від Ізраїлю підтримав українців, особиста трагедія