Росія несе величезні втрати у війні проти України. У той час як український Уряд робить все, щоб сім'ї загиблих захисників ні в чому не потребували, в Росії дозволяють рідним загиблих військових не платити за вивезення сміття. Про це свідчить інформація на сайті однієї російської компанії.
Росія вже неодноразово продемонструвала, що їхні військовослужбовці нічого не значать. Для Уряду рф це просто жива сила, яку можна з часом заповнити. Про це говорить і те, що російські окупанти не забирають з поля бою вбитих і поранених.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Так, в Росії ще раз дали зрозуміти, що люди для них значать небагато. В Іркутську компанія з вивезення сміття звільнить сім'ї загиблих військовослужбовців в Україні від оплати за свої послуги.
"Заборгованість і пені, при їх наявності, будуть списані, а нові нарахування проводитися не будуть. Також закликаємо і інші комунальні служби Іркутської області надати підтримку сім'ям загиблих військовослужбовців", - йдеться в повідомленні.

Скрін
Скрін

Водночас в Україні сім'ям загиблих військовослужбовців виплачують по 15 мільйонів гривень.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Рамзан Кадиров змінив баскетбол на футбол, але і там зганьбився: Путін не схвалить.

Також ми писали, "президент" Білорусі Лукашенко пожартував про особисту "спецоперацію" в Україні: "Я попереджав, а ви не помітили".

Крім того, наш портал інформував, що земляк Путіна загрожує вислати на батьківщину з Китаю партію отруєних вейпів: "Мочити фашню русняву зсередини".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще