Відомий український спікер, радник Офісу президента Олексій Арестович часто любить жартувати та підіймати дух українців, які часто потребують надійне плече, яке не здригнеться від вибухів та адекватно розсудить що і як.

Олексій Арестович став для багатьох українців "заспокійливим", через спокійний впевнений голос. На своїй сторінці в Instagram Арестович показав лелек, які прилетіли та оселилися на стовпі.

Олексій Арестовчич. Фото: Youtube
Олексій Арестовчич. Фото: Youtube

Також він пожартував про політологів, які не завжди усвідомлюючи дають поради та прогнозують.

"Що робить нормальна людина, коли чогось не знає? Він ставить питання. Що робить, коли чогось не знає, політична людина? Він роздає оцінки та виносить вироки. А у нас лелеки прилетіли", - написав Арестович.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У коментарях потішилися з такої новини. Та відзначили, що лелеки це символ миру та щастя:

"Дуже люблю цих птахів, вони в мене асоціюються з родиною, сім'єю, з миром, добром, із всім позитивним", "Гарна прикмета", "Десь чула, що лелеки не прилітають туди, де небезпечно. Хочеться Миру", "Бузьки прилетіли, життя продовжується", "Прикмета виключно на добро", "Перемога зовсім близько", - написали шанувальниці Олексія.

Нагадаємо, раніше ми писали, що ЗСУ визволили нові населені пункти на Херсонщині.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олексій Арестович зізнався, що окупанти вже готові повернути Херсон.

Також "Знай.ua" писав, що зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко пояснив українцям, чому важливо позбутися російського контенту