Радник Офісу президента Олексій Арестович розповів про ситуацію на фронті. За його словами російські окупанти готують до здачі місто Херсон.

Таку заяву Олексій Арестович зробив у нещодавньому інтерв'ю.

Так, за словами радника Офісу президента сили російських окупантів значно ослабли завдяки потужній відсічі українських військовослужбовців. Саме тому загарбники готують до здачі місто Херсон.

Олексій Арестович. Фото: YouTube
Олексій Арестович. Фото: YouTube

"Сам Херсон росіяни підготували до здачі. Про це мало хто знає, але вони серйозно розглядають залишення Херсона у тому числі. Як і серед інших своїх воєнних планів. Це не означає, що Херсон було звільнено завтра, але тим не менш. У Миколаївській області взагалі вже немає противника, всі бої ведуться у Херсонській", - зазначив Арестович.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще


24 лютого російська росія здійснила повномасштабне військове вторгнення на територію України. Попри запеклий опір, російські військові тимчасово окупували деякі населені пункти України, в тому числі й Херсон.

Місцеві жителі не погодилися жити під російською окупацією, тому стали виходити на протести. Подібні протести з національним Гімном та синьо-жовтими прапорами містяни проводять щодня з моменту окупації.

Нагадаємо, СБУ повідомила про підготовку росією масштабної провокації в Маріуполі

Раніше Знай писав, Віталій Кім показав обстріл окупантами "секретної" дитячої лікарні: всюди бази "Азова"

Також Знай повідомляв, російський військовий втік на вертольоті до України: може отримати 500 тисяч та новий паспорт