Сухий пайок використовується коли нема прив'язки до польової кухні, таку їжу їдять в окопах, і він розрахований на добу.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПро те, як харчуються українські захисники у польових умовах дізнавалися кореспонденти ВВС, які побували на сході України ще до війни, репортаж вийшов на
Особливістю українських сухпайків є рідка страва на обід, це може бути або борщ, або супи. Сухпайки розфасовані у спеціальних пластикових цупких пакетах. Там є каша, суп, джем та печиво, а також цукор та чай. Також можна знайти у деяких наборах жувальну гумку та цукерки.
Щоб розігріти сухпайок, слід мати трохи води та хімічний елемент. Треба покласти пакет з супом чи кашею у окремий пакет в якому відбудеться реакція з виділенням великої кількості тепла.
Після того, як їжа розігрілася, сухпай перетворився на справжню зупу та кашу м'ясом, якими не гребували їсти навіть коти.
"Смачно та нормальна їжа у польових умовах, можна вгамувати не просто голод, а зарядитися енергією та набратися сил, щоб виконувати проблем", - підсумував журналіст, який знімав пробу з обіду сухпайку.
Також стало відомо, що з інших країн надходять інші сухпайки для захисників.
Репортаж зняли за два дні до повномасштабного вторгнення.
Нагадаємо, раніше українець "Цар" розповів, заради чого віддав 6 років життя ЗСУ.
Як повідомляв портал "Знай.ua", віллу Володимира Соловйова підпалили в Італії, вже не перше попередження.
Також "Знай.ua" писав, що бійці ЗСУ показали, як випалюють російські танки за допомогою Javelin.