Українців продовжують знайомити з тими, хто захищає наші з вами землі на передовій. Цього разу розповіли про чоловіка на ім'я Павло, якому дали «скромне» позивне "Цар".

Новий пост був опублікований на сторінці операції об'єднаних сил в соціальній мережі Facebook, де оперативно сповіщають про ситуацію в країні.

Павло є головним сержантом артилерійської батареї. Свій псевдонім отримав не через високу самооцінку, а завдяки професіоналізму. В артилерійських справах він дійсно "Цар".

"У артилерії всякий успіх, кожне досягнення - заслуга всього колективу. Всі мої хлопці - справжні Леви! Готові працювати без сну і відпочинку на результат. А результати - вражають навіть бувалих артилеристів! Рахунок знищеної техніки противника давно перевалив за сотню" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Служить в артилерії він вже шість років, і з першого дня зрозумів - це його. Такого професіонала знайти досить складно по всій Україні. Минулого року Павло навіть отримав почесне звання кращого сержанта Сухопутних військ. Також, до цього була величезна кількість нагород, але, для "Царя" це все другорядне. Головне зараз перемогти ворожі війська, щоб вони більше ніколи не думали забрати чуже.

Павло "ЦАР", фото: Facebook
Павло "ЦАР", фото: Facebook

"Нашмалили" тих москаликів, як має бути! Заспокоїмося тільки тоді, коли спалимо всіх окупантів, які прийшли до нас в Україну! У нас у кожного є свої рахунки з рашистами: комусь розбомбила будинок російська авіація, у когось сім'я постраждала від ударів Іскандерів або калібрів, хтось втратив бойового побратима... Тепер всі люто ненавидять москальню і щосили наближають нашу перемогу!"- підсумував Павло.

Нагадаємо, що Ізраїль та Індія засудили різанину в Бучі і звинуватили Росію у військових злочинах

Раніше повідомлялося, що в Бєлгороді евакуювали всі школи через повідомлення про мінування: паніка міцнішає

Також, заживо поховані: російські окупанти скинули бомби на будинки в Бородянці і забороняли рятувати жителів з-під завалів