Бійці ЗСУ мають на озброєнні знамениті переносні ракетні комплекси Javelin і NLAW, які дуже ефективно виживають техніку російських окупантів. Результати роботи протитанкового комплексу показав у соціальній мережі facebook Генеральний штаб ЗСУ.
Українські захисники показали знамениті переносні ракетні комплекти Javelin і NLAW у справі. Бійці продемонстрували, що трапляється з російськими танками після прямого попадання.

ЗСУ. Фото: скрін youtube
ЗСУ. Фото: скрін youtube

Так, на відео видно, що в результаті пострілу російському танку Т-80 зірвало вежу і вона буквально закаталася в асфальт. Український боєць на відео розповідає, що саме так працюють NLAW і Javelin і покликав окупантів, які не вірять в це, приїхати на демонстрацію.

Техніка окупантів. Фото: скрін youtube
Техніка окупантів. Фото: скрін youtube

"Добрий день. З'їзд з Калинівської траси. Ось український прапор вже тут. Дивіться, яка Пекельна кухня була для російських орків і їх знаменитих танків Т-80. Ось, що з них залишилося. Від NLAW або Javelin. Ось так працюють Javelin, а розумники з Росії розповідають, що це х**ня. Приїжджайте, ми вам покажемо", - розповів автор ролика.

Раніше Знай писав, ЗСУ звільнили нові населені пункти на Херсонщині: окупанти зазнають поразки в жорстоких боях.

Також ми писали, у Бухаресті автомобіль врізався в російське посольство: водія не вдалося врятувати.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, земляк Путіна загрожує вислати на батьківщину з Китаю партію отруєних вейпів: "Мочити фашню русняву зсередини".